Λιανική Πώληση


City Store

Η Bata λειτουργεί καταστήματα σε πολλές πρωτεύουσες μόδας στον κόσμο. Τα Bata City Stores προσφέρουν σους πελάτες ό,τι καλύτερο στην υπόδηση και τα αξεσουάρ. Τα καταστήματα βρίσκονται σε προνομιακές τοποθεσίες στο κέντρο των πόλεων, και παρέχουν υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, αποκλειστικές γραμμές μόδας με αξεσουάρ, καθώς και σύγχρονο περιβάλλον για ψώνια για απαιτητικούς αγοραστές.


Large Format Store

Τα Bata Superstores προσφέρουν μια ευρεία ποικιλία μοδάτων, casual και αθλητικών υποδημάτων για όλη την οικογένεια. Βρίσκονται κυρίως σε αστικά και προαστιακά εμπορικά κέντρα, καθώς αυτά τα ευρύχωρα καταστήματα προσφέρουν την καλύτερη αξία με την παροχή καλής ποιότητας παπουτσιών σε εξαιρετικές τιμές. Η εξυπηρέτηση είναι γρήγορη χάρις σε ένα περιβάλλον ατομικής επιλογήςπροϊόντων, με εξειδικευμένο προσωπικό να εξυπηρετεί και να βοηθά.
Ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους των Bata Superstore είναι η αθλητική περιοχή: ένα πραγματικό κατάστημα μέσα σε ένα κατάστημα. Εκεί υπάρχουν όλες οι σημαντικές διεθνείς αθλητικές μάρκες, προσεκτικά επιλεγμένες για τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
 

Family Store

Η Bata είναι η πρωταγωνίστρια αλυσίδα υποδημάτων στον κόσμο χάρη στην ευρεία ποικιλία καθημερινών μοδάτων υποδημάτων που διατίθενται στα καταστήματά μας από το Μιλάνο έως το Δελχί. Τα προϊόντα είναι κατά κύριο λόγο της μάρκας Bata, με μια προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή από προϊόντα από τις τοπικές και διεθνείς μάρκες
 

Factory Store

Τα Factory stores άνοιξαν για πρώτη φορά το 2003 και είναι τα μεγαλύτερα και πιο προσανατολισμένα στην αξία καταστήματα της αλυσίδας μας.
Βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία σε κέντρα εξουσίας, τα εμπορικά πάρκα και καταστήματα αποκλειστικής λιανικής διάθεσης με εύκολο πάρκινγκ.
Η επιλογή των προϊόντων προσφέρει περισσότερα από 10.000 στυλ σε γυναικεία, ανδρικά, παιδικά και αθλητικά παπούτσια με τα σχετικά αξεσουάρ και ενδύματα που πωλούνται σε ελκυστικές τιμές.
Πρόκεται για self service καταστήματα με εξυπηρετικό προσωπικό διαθέσιμο να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή.